Predaja rada

eObrazac

Poštovani, raduje nas što ste se odlučili objaviti svoj rad u časopisu Život i škola. Molimo Vas da unesete sve potrebne podatke koji se traže u ovom elektroničkom obrascu. Posebnu pozornost obratite na unos podataka u polja označena zvjezdicom* bez kojih neće biti moguće dovršiti slanje rada. Nakon što popunite obrazac kliknite na dugme Pošalji. Ukoliko to bude potrebno, netko od predstavnika časopisa će Vas kontaktirati koristeći adresu e-pošte koju trebate točno navesti u obrascu.
Ukoliko ste upisali naziv institucije u kojoj ste zaposleni, upišite njenu adresu. Inače, navedite svoju adresu stanovanja.
Napišite prvo ime a zatim prezime. Svakog autora navedite u novom retku.
Naslov rada napišite na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Za svaki jezik započnite novi redak.
Priložite sažetke na sva tri jezika (hrvatski, engleski i njemački) od 150 do 200 znakova tako da između svakog jezika ostavite prazan redak.
Navedite do pet ključnih riječi poredeanih abecednim redom i odvojenim zarezima za svaki od tri jezika (hrvatski, engleski i njemački). Popis ključnih riječi za svaki jezik započnite u novom retku.
Ukoliko želite, možete predložiti kategorizaciju za svoj rad. Međutim, konačnu odluku o tome donosi uredništvo na prijedlog recenzenata.
Datoteke moraju biti manje od 20 MB. Dopuštene vrste datoteka: rtf doc docx odt gz rar tar zip.
Ukoliko želite, možete poslati komentar uredniku.

Kontakt

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, 31000 Osijek, Cara Hadrijana 10

  • dummy031/321-700

  • dummy031/321-899

  • dummy zivotiskola@gmail.com

Izbor jezika